JARNÍ KURZ SOMMELIER s certifikátem 6.4.2019

SOMMELIERSKÁ AKADEMIE pořádá XVIII. ročník vzdělávacího programu - Jarní kurz SOMMELIER - zahájení 6.4.2019 (www.sommelieracademy.eu) - NOVĚ ve vinotéce WINEBAR Michle, Praha 4. 

Termíny přednášek pro 1. semestr:
sobota     6.4.2019
neděle     7.4.2019
pátek     12.4.2019
sobota   13.4.2019
neděle   14.4.2019

- pokračování 2. semetru proběhne v říjnu 2019 (více na sommelieracademy.eu)


Stručný obsah kurzu, který má celkovou časovou dotaci 80 hodin (10 dní) a je rozdělen do dvou částí:

1. semestr 40 h (5 dní) - s důrazem na tuzemsko (historie vinařství a vinohradnictví, legislativa, ampelografie - tuzemské odrůdy ....), senzorickou analýzu, skladování, servis vín, vč. celodenní exkurze na 2 česká vinařství. 

2. semestr 40 h (5 dní) - je potom věnován hlavně Francii, Itálii a Španělsku, mezinárodní i autochtonní odrůdy, doplněno o harmonii vín a pokrmů, zejména podrobně o sýrech, použití správného skla (je zajištěna nezapomenutelná degustace ze skla Riedel).

Přihlášky: žádejte na info@sommelieracademy.eu

Celková časová dotace:
80 hodin (2 samostatné semestry na jaře a na podzim)

Náklady na kurz na oba semestry činí:
16.500,- Kč pro kurz se zkouškou a certifikátem
15.900,- Kč pro kurz bez závěrečné zkoušky

Místo konání:
1. semestr - PRAHA 4, U Michelského mlýna 1, Vinotéka WINEBAR
2. semestr - PRAHA 1, V Celnici 10, APARTMÁN PASSAGE


Další informace najdete na: www.sommelieracademy.eu

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

La Vieille Ferme rosé 2017

Plnější, bohatá růžová až načervenalá barva. Ve vůni i chuti jsou patrné karamelové tóny...
Skladem 120 ks
Cena
178 Kč

Anjou blanc 2015/17 (Ch. de la Roulerie)

Skvělé gastronomické víno, které se jako málokteré hodí i k zeleninovým pokrmům, chřestu, sushi či orientální kuchyni.
Skladem 90 ks
Cena
344 Kč

Vacqueyras Vieilles Vignes 2014

Vacqueyras, staré vinice a M. Tardieu - ve výsledku nemůže přijít nic než mocné, lahodné, ohromující víno.
Skladem 12 ks
Cena
600 Kč