Expozice Bordeaux Alternatif na výstavě Wine Prague 2016 od 23.5. do 25.5. 2016

Zveme všechny milovníky vín do expozice Bordeaux Alternatif,  organizované společností Dominec. Budete mít jedinečnou možnost ochutnat vína z Bordeaux a přesvědčit se, že i skvělá vína mohou mít rozumnou cenu.

Pozvali jsme několik velmi zajímavých vinařství z této oblasti. Jejich zástupci představí svá vína, odpoví na zvídavé otázky ohledně jejich pěstování i zpracování.

Svoji účast potvrdili:
Ch. Beauséjour (Montagne St. Émilion)
Clos Louie (Castillon)
Clos Manou (Médoc)
Ch. La Fleur Morange (St. Émilion Grand Cru)
Ch. Gaby (Canon Fronsac)
Ch. Grand Pontet ( St. Émilion Grand Cru Classé)
Ch. Guibot La Fourvieille (Puisseguin Saint Emilion)
Ch. Haut Nouchet (Pessac-Léognan)
La Mauriane (Puisseguin St. Émilion)
Ch. Moulin Haut Laroque (Fronsac)
Ch. de Pressac (St. Émilion Grand Cru Classé)
Ch. Seguin (Pessac-Léognan)
Ch. Siaurac (Lalande de Pomerol)
Ch. Villars (Fronsac)

Poznáte rozmanitost vín z Bordeaux a nemusíte cestovat daleko, stačí přijet na výstaviště do Letňan. Před začátkem výstavy sledujte náš miniseriál o jednotlivých zúčastněných vinařstvích.

Kdy: 23. - 25. 5. 2016
Kde: Wine Prague 2016 - Výstaviště Letňany
Expozice: Pavilon 5, místo B18

Lístky lze zakoupit ZDE.

Více informací o výstavě: www.wineprague.com

Doprovodný program expozice Bordeaux AlternatiF:

Přednáška „Skvělé Bordeaux nemusí být drahé“

Ve středu 25. 5.  povede Tomáš Dominec řízenou degustaci „Skvělé Bordeaux nemusí být drahé“ za účasti přítomných vinařů (velký sál, 11.00-12.00, počet míst je omezen).

Kdy: Středa 25. 5. od 11:00 do 12:00
Kde: Velký sál
Cena: Zdarma

Večeře s vinaři - AvantGarde restaurant

V restauraci AvantGarde ve 20:00 se můžete setkat s dámou a pány (a také jejich víny):
Brigitte Destouet - Ch. Guibot la Fourvieille
Pierre Taix - La Mauriane
Dennis Darriet - Ch. Seguin
Thomas Hervé - Ch. Moulin Haut Laroque
Tom Davey - Ch. du Gaby

Menu večeře:
- Amouse bouche
- Kachní konfit s foie gras a šalotkou, brioška
- Krůtí játro se smrži, rebarborou a croissant strouhankou
- Jehněčí ossobuco s bordelaise omáčkou, pečenou cibulí a bramborou grenaille
- Výběr sýrů

Kdy: Úterý 24. 5. od 20:00
Kde: AvantGarde restaurant, Evropská 2690/17, Praha
Cena menu s víny: 1.950 ,- Kč

Počet míst na doprovodné akce je omezen.

Rezervace posílejte na e-mail: info@vino.cz

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Moulin Haut Villars 2017

Chateau Moulin Haut Villars 2017 - Fronsac
Skladem 74 ks
Cena
325 Kč

Chateau Guibot La Fourvieille 2018

Dnes už hodně populární víno díky opravdu skvělému poměru cena/ kvalita.

Cena bez DPH
328 Kč

Chateau Villars 2018

Chateau Villars 2018 - Fronsac

Cena bez DPH
343 Kč