PODZIMNÍ KURZ SOMMELIER s certifikátem 5.10.2019

SOMMELIERSKÁ AKADEMIE pořádá XIX. ročník vzdělávacího programu - Podzimní kurz SOMMELIER - zahájení 5.10.2019 (www.sommelieracademy.eu) - NOVĚ ve vinotéce WINEBAR Michle, Praha 4. 

Termíny přednášek pro 1. semestr:
sobota     5.10.2019
neděle     6.10.2019
pátek     11.10.2019
sobota   12.10.2019
neděle   13.10.2019

- pokračování 2. semetru proběhne v únoru 2020 (více na sommelieracademy.eu)


Stručný obsah kurzu, který má celkovou časovou dotaci 80 hodin (10 dní) a je rozdělen do dvou částí:

1. semestr 40 h (5 dní) - s důrazem na tuzemsko (historie vinařství a vinohradnictví, legislativa, ampelografie - tuzemské odrůdy ....), senzorickou analýzu, skladování, servis vín, vč. celodenní exkurze na 2 česká vinařství.

2. semestr 40 h (5 dní) - je potom věnován hlavně Francii, Itálii a Španělsku, legislativě, oblastem, mezinárodním i autochtonním odrůdám, doplněno o harmonii vín a pokrmů, zejména podrobně o sýrech včetně párování s víny, použití správného skla (je zajištěna nezapomenutelná degustace ze skla Riedel).

Přihlášky: žádejte na info@sommelieracademy.eu

Celková časová dotace:
80 hodin (2 samostatné semestry na jaře a na podzim)

Náklady na kurz na oba semestry činí:
16.500,- Kč pro kurz se zkouškou a certifikátem
15.900,- Kč pro kurz bez závěrečné zkoušky

Místo konání:
1. semestr - PRAHA 4, U Michelského mlýna 1, Vinotéka WINEBAR
2. semestr - PRAHA 1, V Celnici 10, APARTMÁN PASSAGE


Další informace najdete na: www.sommelieracademy.eu

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Beaujolais Nouveau 2019 (Paul Sapin)

Beaujolais Nouveau - lehké, ovocné, svěží a snadno pitelné víno.

Cena
136 Kč

Beaujolais Villages Nouveau 2019 (Paul Sapin)

Beaujolais Nouveau - lehké, ovocné, svěží a snadno pitelné víno.

Cena
154 Kč

Crémant de Bourgogne Blanc de Brut de Chastenay (Union Blasons de Bourgogne)

Slavnostní okamžiky vyžadují slavnostní víno.
Skladem 120 ks
Cena
325 Kč