| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne | 
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
| 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 
| 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 
Balení
Základním balení vín při obchodu en primeur je dřevěná bedna se 12 láhvemi, francouzsky „caisse“, anglicky „case“. V mezinárodním obchodě se pro ni často používá označení „OWC“, neboli „original wooden case“. Bedna bývá na čelní straně opatřena vyraženým logem château, zvaným „estampe“ . Občas některá château používají jako základní balení bednu o 6 láhvích.

Levnější vína bývají prodávána v kartónových krabicích o 12 láhvích. U těchto výrobců lze ale (za příplatek) objednat balení také do dřevěných beden. 
Na požádání (a samozřejmě za příplatek) prakticky každé château „zatluče“ láhve do dřevěných beden o jiném počtu láhví – 6, 3, 2 nebo 1. 
Malé láhve o objemu 0,375 jsou standardně dodávány v dřevěné bedně o 24 láhvích, láhve magnum v bedně o 6 láhvích – tedy vždy ekvivalent původní „dvanáctky“.  Také zde je možno za příplatek objednat jiné velikosti beden. Velké formáty láhví jsou dodávány v samostatných dřevěných bedničkách.
Obchod mezi châteaux a négocianty, stejně tak jako mezi négocianty a dovozci, probíhá zásadně ve zmiňovaných „caisse“ o 12 láhvích. Výjimku mohou tvořit extrémně drahá vína. Případné požadavky na jiné balení se proto musí vždy pohybovat v násobcích 12. Obecně jsou ale alternativní velikosti balení využívány jen zřídka, zejména kvůli tomu, že ceny se za tento „nadstandard“ u každého château liší a již tak vysoká administrativní náročnost celého obchodu en primeur by se ještě dále zhoršila.
Ve finálním vztahu dovozce – zákazník záleží na každém dovozci, zda vína nabízí po bednách, menším množství láhví či jednotlivých láhvích. Z pohledu zákazníka je samozřejmě nejvíce atraktivní posledně zmiňovaná možnost, ta je ovšem z pohledu dovozce relativizována podstatně většími požadavky na manipulaci po realizaci dovozu a vyššími náklady, nutnými k profinancování vín ze zbylých, otevřených beden.  Je to jeden z mála momentů, kdy je na tom malý dovozce lépe než velký – není problém pracovat ve skladu s dvacítkou otevřených beden, zatímco při dvou stech položkách se náročnost této práce značně zvyšuje.   
 
	 
					 
					