Degustace: Rok v kuchyni 2013: Fernando David Díaz Delgado – La Terrassa“ 20.2. 2013 (advivum.cz)

Pro rok 2013 jsme pro Vás v rámci cyklu Rok v kuchyni opět přichystali sérii degustačních večerů, jejichž cílem je představit Vám sezonní suroviny v tom nejlepším provedení a v podání špičkových šéfkuchařů. Vracíme se opět ke konceptu degustačních menu, jež budou zaměřena vždy na téma jedné nebo více sezonních surovin, které si sami kuchaři vyberou.
Nahlédnete opět doslova pod pokličku jednotlivým kuchařům, kteří Vás seznámí s pravidly, jak nejlépe vybrat a zpracovat jednotlivé suroviny, i s důležitými detaily, na něž byste se měli zaměřit.
V prvním díle navštívíme restauraci  „La Terrassa“. Šéfkuchař David Díaz, s bohatými zkušenostmi z nejlepších španělských restaurací připravil pečlivě sestavené menu tradičních „tapas“. Menu samozřejmě doprovodí vhodně se snoubící vína z našeho portfolia.
Restaurace „La Terrassa“, Janáčkovo nábřeží-Dětský ostrov“, Praha 5 – Smíchov.

Rezervace zde.

Cena: 1.995,- Kč
Místo konání: restaurace „La Terrassa“, Janáčkovo nábřeží-Dětský ostrov, Praha 5 – Smíchov.
Čas konání: 20.2. 19:00

web: www.advivum.cz

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Francs Magnus 2020

Bordeaux Supérieur z vápencového terroiru oblasti Fronsac se skvělým poměrem cena / výkon.
Skladem 25 ks
Cena
350 Kč

La Vieille Ferme rouge 2022

Celosvětově mimořádně úspěšné víno z produkce bratří Perrinů.
Skladem 10 ks
Cena
210 Kč

Domaine Brichot "Tegula" blanc 2023

Na tu cenu nečekaně bohaté a zároveň řízné víno.
Skladem 119 ks
Cena
245 Kč