Degustační večeře: Alsasko 19.6.2019

Ve středu 19. 6. se od 19.00  koná v restauraci Zas a znova v Hlubočince (www.zasaznova.cz) předprázdninová "francouzská" večeře tentokrát na téma Alsasko. Menu Petra Hajného doplní vína z našeho sortimentu.

 

REZERVACE ZASÍLEJTE NA E-MAIL: vino@vino.cz

Cena: 1.400,- Kč
Místo konání:
Restaurant Zas a znova, Hlubočinka/ Sulice
Čas konání: 19. 6. 2019 středa, od 19:00 hod.
Uvádí: Tomáš Dominec a šéfkuchař Petr Hajný

 

Menu

Amuse bouche
Crémant d´Alsace, Domaine Frédéric Engel

Bílý chřest s holandskou omáčkou, žloutkem a dýňovým semínkem
Muscat „Les coteaux“ 2015, Domaine Hering

Telecí játra na hroznové šťávě s mrkví
Pinot Gris 2017, Domaine Frédéric Engel

Kachní prso s třešněmi a zázvorem
Gewurtztraminer 2017, Domaine Frédéric Engel

Kuře na ryzlinku s hráškem a liškami
Riesling 2017, Domaine Frédéric Engel

Munster s cibulovou marmeládou
Riesling GC Schoenenbourg 2017, Domaine Frédéric Engel

  
Print Friendly and PDF