Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Electrolux Avantgarde škola vaření - Burgundsko gastronomicky 20. 5. 2015
Navštivte ELECTROLUX AVANTGARDE školu vaření s šéfkuchařem Janem Kvasničkou a seznamte se s jednou z nejvýznačnějších vinařských oblastí Francie. Představíme vám kuchyni, vína i tradice.
Smyslem kurzu je ukázat i laikovi jak uvařit profesionální kousky v domácím prostředí. Voucher na naši školu vaření může být vhodným dárkem pro vaše blízké.
MENU A VÍNA "Burgundsko gastronomicky"- ve spolupráci s Víno.cz
Jedná se o 4 naprosto typická, tradiční a v burgundských restauracích velmi často servírovaná jídla.
- Gougères bourguignonnes – burgundské sýrové pusinky
- Accord mets + vins: Crémant de Bourgogne Brut, Union Blasons de Bourgogne
- Escargots de Bourgogne - Šneci po burgundsku
- Accord mets + vins: Chablis 2013, Domaine des Malandes
- Les oeufs en meurette – ztracená vejce po vinařsku
- Accord mets + vins: Bourgogne „Les Croix Blanches“ 2012, Domaine Bertagna
- Boeuf bourguignon – Hovězí po burgundsku
- Accord mets + vins: Volnay 1er Cru "Clos de la Rougeotte" 2006, Henri Boillot
- Variace burgundských sýrů
- Accord mets + vins: Gevrey-Chambertin "Seigneurs de Bligny" 2008, Les Caves des Hautes Côtes
REZERVACE: telefon: +420 224 174 224, e-mail: info@avantgarderestaurant.cz
Cena: 3.500,- Kč/ osoba
Místo konání: Restaurace AvantGarde Praha, Evropská 2690/17, Praha 6 – Dejvice (budova PPF Gate)
Čas konání: Středa 20. 5. 2015
Kurzy probíhají vždy od 18.00. Délka kurzu cca 2,5 hod. vaření ve studiu, cca 1,5 hod., v ceně kurzu je ochutnávka vytvořeného menu s víny Víno.cz.
Maximální počet účastníků kurzu je 10 osob.
