Electrolux Avantgarde škola vaření - Burgundsko gastronomicky 20. 5. 2015

Navštivte ELECTROLUX AVANTGARDE školu vaření s šéfkuchařem Janem Kvasničkou a seznamte se s jednou z nejvýznačnějších vinařských oblastí Francie. Představíme vám kuchyni, vína i tradice.

Smyslem kurzu je ukázat i laikovi jak uvařit profesionální kousky v domácím prostředí. Voucher na naši školu vaření může být vhodným dárkem pro vaše blízké.


MENU A VÍNA "Burgundsko gastronomicky"- ve spolupráci s Víno.cz

Jedná se o 4 naprosto typická, tradiční a v burgundských restauracích velmi často servírovaná jídla.

  • Les oeufs en meurette – ztracená vejce po vinařsku
  • Accord mets + vins:  Bourgogne „Les Croix Blanches“ 2012, Domaine Bertagna

 

 

 

 

 
REZERVACE:
telefon: +420 224 174 224, e-mail: info@avantgarderestaurant.cz

Cena: 3.500,- Kč/ osoba
Místo konání: Restaurace AvantGarde Praha, Evropská 2690/17, Praha 6 – Dejvice (budova PPF Gate)
Čas konání: Středa 20. 5. 2015


Kurzy probíhají vždy od 18.00. Délka kurzu cca 2,5 hod. vaření ve studiu, cca 1,5 hod., v ceně kurzu je ochutnávka vytvořeného menu s víny Víno.cz.

Maximální počet účastníků kurzu je 10 osob.

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs de Chastenay (Union Blasons de Bourgogne)

Crémant pro příznivce jemných a elegantních sektů.
Skladem 120 ks
Cena
385 Kč

Sauvignon Saint Bris 2020 (Domaine des Malandes)

Víno z apelace Saint-Bris je skutečnou burgundskou raritou – jedná se totiž o 100% Sauvignon.
Skladem 90 ks
Cena
393 Kč

Hautes Cotes de Nuits "Le Prieuré" 2022 (Nuiton-Beaunoy)

Víno s dobrou strukturou a sametovými taniny, s náznakem fialek v chuti.
Skladem 120 ks
Cena
558 Kč