Electrolux Avantgarde škola vaření - Burgundsko gastronomicky 20. 5. 2015

Navštivte ELECTROLUX AVANTGARDE školu vaření s šéfkuchařem Janem Kvasničkou a seznamte se s jednou z nejvýznačnějších vinařských oblastí Francie. Představíme vám kuchyni, vína i tradice.

Smyslem kurzu je ukázat i laikovi jak uvařit profesionální kousky v domácím prostředí. Voucher na naši školu vaření může být vhodným dárkem pro vaše blízké.


MENU A VÍNA "Burgundsko gastronomicky"- ve spolupráci s Víno.cz

Jedná se o 4 naprosto typická, tradiční a v burgundských restauracích velmi často servírovaná jídla.

  • Les oeufs en meurette – ztracená vejce po vinařsku
  • Accord mets + vins:  Bourgogne „Les Croix Blanches“ 2012, Domaine Bertagna

 

 

 

 

 
REZERVACE:
telefon: +420 224 174 224, e-mail: info@avantgarderestaurant.cz

Cena: 3.500,- Kč/ osoba
Místo konání: Restaurace AvantGarde Praha, Evropská 2690/17, Praha 6 – Dejvice (budova PPF Gate)
Čas konání: Středa 20. 5. 2015


Kurzy probíhají vždy od 18.00. Délka kurzu cca 2,5 hod. vaření ve studiu, cca 1,5 hod., v ceně kurzu je ochutnávka vytvořeného menu s víny Víno.cz.

Maximální počet účastníků kurzu je 10 osob.

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Sauvignon Saint Bris 2020 (Domaine des Malandes)

Víno z apelace Saint-Bris je skutečnou burgundskou raritou – jedná se totiž o 100% Sauvignon.
Skladem 88 ks
Cena
393 Kč

Hautes Cotes de Nuits "Le Prieuré" 2022 (Nuiton-Beaunoy)

Víno s dobrou strukturou a sametovými taniny, s náznakem fialek v chuti.
Skladem 37 ks
Cena
558 Kč

Hautes Cotes de Nuits "Dames Huguettes" 2020

Na tuto apelaci nečekaně silné a hluboké víno.
Skladem 7 ks
Cena
680 Kč