Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Electrolux Avantgarde škola vaření - Provence gastronomicky 23. 6. 2015
Navštivte ELECTROLUX AVANTGARDE školu vaření s šéfkuchařem Janem Kvasničkou a seznamte se s jednou z nejkrásnějších vinařských oblastí Francie. Představíme vám kuchyni, vína i tradice.
Smyslem kurzu je ukázat i laikovi jak uvařit profesionální kousky v domácím prostředí. Voucher na naši školu vaření může být vhodným dárkem pro vaše blízké.
MENU A VÍNA "Provence gastronomicky"- ve spolupráci s Víno.cz
Jedná se o 4 naprosto typická, tradiční a v Provence velmi často servírovaná jídla.
- Amuse bouche: Tapenade aux olives
- Accord mets + vins: Château de la Coulerette rouge 2012
- Provensálský tian
- Accord mets + vins: Château de la Coulerette rosé 2014
- Jehněčí kotletky s ratatouille
- Accord mets + vins: Châteauneuf du Pape 2012 (Château Vaudieu)
REZERVACE: telefon: +420 224 174 224, e-mail: info@avantgarderestaurant.cz
Cena: 2.490,- Kč/ osoba
Místo konání: Restaurace AvantGarde Praha, Evropská 2690/17, Praha 6 – Dejvice (budova PPF Gate)
Čas konání: Úterý 23. 6. 2015
Kurzy probíhají vždy od 18.00. Délka kurzu cca 2,5 hod. vaření ve studiu, cca 1,5 hod., v ceně kurzu je ochutnávka vytvořeného menu s víny Víno.cz.
Maximální počet účastníků kurzu je 10 osob.
