Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
JARNÍ KURZ SOMMELIER s certifikátem 6.4.2019
SOMMELIERSKÁ AKADEMIE pořádá XVIII. ročník vzdělávacího programu - Jarní kurz SOMMELIER - zahájení 6.4.2019 (www.sommelieracademy.eu) - NOVĚ ve vinotéce WINEBAR Michle, Praha 4.
Termíny přednášek pro 1. semestr:
sobota 6.4.2019
neděle 7.4.2019
pátek 12.4.2019
sobota 13.4.2019
neděle 14.4.2019
- pokračování 2. semetru proběhne v říjnu 2019 (více na sommelieracademy.eu)
Stručný obsah kurzu, který má celkovou časovou dotaci 80 hodin (10 dní) a je rozdělen do dvou částí:
1. semestr 40 h (5 dní) - s důrazem na tuzemsko (historie vinařství a vinohradnictví, legislativa, ampelografie - tuzemské odrůdy ....), senzorickou analýzu, skladování, servis vín, vč. celodenní exkurze na 2 česká vinařství.
2. semestr 40 h (5 dní) - je potom věnován hlavně Francii, Itálii a Španělsku, mezinárodní i autochtonní odrůdy, doplněno o harmonii vín a pokrmů, zejména podrobně o sýrech, použití správného skla (je zajištěna nezapomenutelná degustace ze skla Riedel).
Přihlášky: žádejte na info@sommelieracademy.eu
Celková časová dotace:
80 hodin (2 samostatné semestry na jaře a na podzim)
Náklady na kurz na oba semestry činí:
16.500,- Kč pro kurz se zkouškou a certifikátem
15.900,- Kč pro kurz bez závěrečné zkoušky
Místo konání:
1. semestr - PRAHA 4, U Michelského mlýna 1, Vinotéka WINEBAR
2. semestr - PRAHA 1, V Celnici 10, APARTMÁN PASSAGE
Další informace najdete na: www.sommelieracademy.eu
