Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
La Truffe - Grand Menu 26. - 30. 11. 2012
Restaurant LA TRUFFE a House CHAMPAGNE Épernay – Prague si vás společně dovolují pozvat na zcela ojedinělou gastronomickou událost !!! S podzimním obdobím přichází sezóna nejkvalitnějších lanýžů a také svátek Champagne. U této příležitosti jsme vám, ve spolupráci s naším francouzským partnerem Restaurantem BRUNO, připravili v týdnu od 26. do 30. listopadu speciální degustační
- GRAND MENU -
„Tajemné lanýže“ na vlnách šampaňského
Amuse bouche
Pečená galantina s divokého tetřívka, podávaná na houbovém ragú, se strouhaným černým lanýžem Tuber uncinatum
Křehké bliny s lanýžovým krémem, s konfitovanými tomaty a lanýžovým kaviárem z černých lanýžů Tuber brumale
Tournedos z telecí svíčkové, s plátky bílého lanýže Tuber magnatum pico, podávané se zimní zeleninkou a telecím jus s černými lanýži
Domácí dezert šéfa kuchyně
Jednotlivé chody provázejí šampaňská vína de Venoge Cordon Bleu a Mailly Grand Cru rosé podle vlastní volby
3 500,- Kč
/ za osobu včetně šampaňského /
Toto unikátní menu, snoubící se s tím nejlepším vínem ze Champagne, pochází z kuchyně šéfkuchaře Jiřího Voráče, absolventa prestižního Institutu Paula Bocuse v Lyonu a zároveň jediného českého kuchaře, který studoval a pracoval u „krále lanýžů“, věhlasného francouzského kuchaře a restauratéra, Clémenta Bruna. Původ receptur pokrmů najdeme v jižní Francii, kolébky černých lanýžů. Bílé lanýže pak reprezentují sever Itálie – hlavně okolí Alby. V jednotlivých chodech budou defilovat černé lanýže Tuber Uncinatum a Tuber Brumale, a nejvzácnější, bílý lanýž Tuber Magnatum Pico.
Rezervace na „Grand Menu“ přijímáme prostřednictvím e-mailu (restaurant@latruffe.cz) nebo telefonicky (+420 608 308 574) do 20. listopadu 2012 !!!
Na vaši návštěvu se těší,
tým restaurantu LA TRUFFE
