Šéfkuchař Restaurantu Bruno v Praze!

Pokud máte rádi lanýže nebo se chcete dozvědět něco o jejich přípravě z úst nejpovolanějších, pak k tomu budete mít záhy jedinečnou příležitost.

Ve dnech 5.- 15. září bude totiž v pražském restaurantu La Truffe působit pan David Serieys, šéfkuchař Restaurantu Bruno.

Majitel restaurantu, pan Clément Bruno, má v gastronomickém světě přezdívku „král lanýžů“. Speciality z nich připravuje během roku ve svém vyhlášeném domovském restaurantu „Bruno“ v jihofrancouzském Lorgues, tentokrát však přijede do Prahy jeho zástupce, aby se tu podělil o své zkušenosti nejen se šéfkuchařem restaurantu La Truffe panem Jiřím Voráčem, ale také se všemi milovníky špičkové francouzské gastronomie, kteří si v těchto dnech najdou do restaurantu La Truffe cestu. Na ty čeká navíc i mimořádný benefit v podobě 20% slevy z celkového účtu, platný po celou dobu pořádání akce. 

Více informací o La Truffe najdete zde, rezervace je možné dělat prostřednictvím webových stránek restaurace nebo přímo na telefonním čísle 608 308 574 či e-mailu restaurant@latruffe.cz.

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Francs Magnus 2020

Bordeaux Supérieur z vápencového terroiru oblasti Fronsac se skvělým poměrem cena / výkon.
Skladem 23 ks
Cena
350 Kč

Chateau La Roque de By 2020

Pěkné víno Ch. Roque de By z kategorie cru bourgeois, patří stejným majitelům jako Ch. La Tour de By.
Skladem 80 ks
Cena
350 Kč

Sauvignon Saint Bris 2020 (Domaine des Malandes)

Víno z apelace Saint-Bris je skutečnou burgundskou raritou – jedná se totiž o 100% Sauvignon.
Skladem 88 ks
Cena
393 Kč