Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Týden Michelinské kuchyně v AVANTGARDE restaurantu (7.-12.1. 2013)
2. týden v lednu bude kuchyni AVANTGARDE vládnout Paní kuchařka Reine Sammut, společně s Patrikem Havlíčkem a jeho týmem pro Vás připraví MICHELINSKÉ MENU. Madame Sammut za svou práci byla nesčetněkrát oceněna, je nositelkou řádu čestné legie, 2x byla v
yhlášena nejlepší kuchařkou Francie a její kuchyně také získala Michelinskou hvězdu. Patří k velkým vyznavačům lanýžů, je členkou Bratrstva lanýžů, o své kuchyni sama říká:
“Moje vaření vychází ze všech středomořských kultur, je ovlivněné Tunisem, Sicílií a hlavně Maltou jakožto původní zemí mé rodiny. Suroviny jsou základem mé kuchyně, výběru těch správných věnuji tu největší pozornost, mými dodavateli jsou zemědělci a chovatelé z celého mého okolí, používám také velkou škálu olivových olejů z celého Středomoří.”
Přijďte ochutnat závan Středomoří uprostřed české zimy, od 7. do 12. ledna Menu od Reine Sammut. 8-chodové menu 2.790 Kč, 6-chodové menu 1.990 Kč, 4-chodové menu 1.650 Kč,
nejlepší vánoční dárek – VOUCHER na MICHELINSKÉ MENU
menu ke stažení
Rezervace: info@avantgarderestaurant.cz
Více na: www.avantgarderestaurant.cz
