Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Večeře: Ch. Palmer 19.11. 2014 (www.vino.cz)
Rádi bychom vás pozvali na večeři s legendárním Ch. Palmer, které zde bude zastupovat Chris Myers. Tento překrásný večer se bude konat 19. 11. 2014 v restauraci Avantgarde.
O menu se postarají dva zkušení šéfkuchaři Petr Hajný a Patrik Havlíček.
Menu večeře Château Palmer:
Sashimi z mušlí sv.Jakuba s křepelčím vejcem a lanýžovým chutney
Ceviche z mušle sv.Jakuba, broskvové pyré a medový vinaigrette
Ch. Fieuzal blanc 2007
Ch. Malartic-Lagravière blanc 2006
Rillettes z kachních stehen pečený v tofu s restovanými liškami
Pečené kachní prsíčko v koriandru, dýně a jalovcová omáčka
Alter Ego de Palmer 2008
Alter Ego de Palmer 2009
Jelení karé a brasírovaná jelení kýta se smetanovými bramborami a omáčkou z pečeného česneku
Dančí hřbet v oříškách, sladké brambory, brusinky a omáčka z čokolády
Ch. Palmer 2006
Ch. Palmer 2007
Večeři bude předcházet degustace 6 vín řízená Chrisem Myersem a Tomášem Domincem. Bude na ní uvedeno Alter Ego ročník 2004, 2006 a 2008, Ch. Palmer 1996, 2004 a 2006.
Vše se odehraje v restauraci Avantgarde, Evropská 2690/17, Praha 6.
Začátek degustace: 18.00 hod.
Začátek večeře: 20.00 hod.
Cena degustace: 1.800,-Kč
Cena večeře: 4.500,- Kč
Zvýhodněná cena obou akcí: 5.300,-Kč
Rezervace zasílejte na e-mail: vino@vino.cz
