Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Večeře: Chef´s table 30.1. 2014 (www.cheftimefest.cz)
Představte si pětichodovou večeři připravenou pěti top šéfkuchaři. Ještě vám to nestačí? Tak k tomu přidejte fakt, že jeden z nich bude po celou dobu večeře sedět u vašeho stolu. Popovídejte si se svým oblíbeným šéfkuchařem a třeba z něj vytáhnete i nějaké kuchařské tipy a triky.
vinař: Dominec
welcome aperitiv: Champagne Le Mesnil Grand Cru Blanc de blancs
Marek Fichtner
Foie Gras Brûlée s fíky a fíkovým chutney
Château Sigalas Rabaud 2007, Sauternes
David Šašek
Pošírovaný halibut s glazovanou kořenovou zeleninou, petrželovou kaší a omáčkou z kurkumy
Meursault 2007, F. Mikulski, Bourgogne
Jan Kracík
Konfitovaná hovězí oháňka a šalotky v nudlovém těstě s květákovým pyré a hovězí jus s červeným vínem
Ch. Haut Batailley 2001, Grand Cru Classé, Pauillac
Ari Munandar
Dvakrát vařený vepřový bůček s raviolou, květákovým pyré, růžičkovou kapustou a křupavou kůží
Hautes Côtes de Nuits 2008, Domaine Bertagna, Bourgogne
Jitka Kohoutová
Řez z čokolády Valrhona s Grand Marnier, pěna z mascarpone a matový sorbet
Sherry pedro ximenez
Cena: 2800,- Kč (bez vína 1800,- Kč)
Místo konání: Restaurace AvantGarde | Evropská 2690/17, 160 41, Praha 6
Čas konání: 30.1. 2014, 19:00
www: www.cheftimefest.cz
