Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Večeře: Degustační večeře na téma „Vína Languedocu“ 19.3. 2015 (www.vino.cz)
Další akce v restauraci ART&FOOD Had nás zavede na jih Francie. Pětichodové menu si budete moci vychutnat spolu s atraktivními víny Languedocu.
Menu:
Welcome drink – Sauvignon 2013, Vin de Pays d´Oc (Domaine Blomac)
Šneci s bylinkovo-česnekovým máslem, gratinovaným sýrem Džiugas a bagetou
Côtes du Roussillon „Altair“ 2005 (Mas Amiel)
Filírovaný jehněčí hřbet s dipem z černého stoutu
Carinu 2007 (Ch. Cabezac)
Konfitovaný bůček z přeštického prasete s marmeládou z červené cibule
Minervois Tradition 2013 (Ch. Cabezac)
Pomalu pečená hovězí líčka s červeným vínem
Mas de Daumas Gassac 2008
Tradiční domácí meruňkový koláč
Grand Roussillon 2002 (Ch. de Jau)
REZERVACE ZASÍLEJTE NA E-MAIL: vino@vino.cz
Cena: VYPRODÁNO
Místo konání: Restaurace ART&FOOD Had, Plaská 4, Praha 5
Uvádí: Tomáš Dominec
Čas konání: Čtvrtek 19. 3. 2015 od 19. hod
