Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Večeře: Degustační večeře na téma „Vína řeky Loiry“ 19.2. 2015 (www.vino.cz)
Restaurace ART&FOOD Had upoutá nejen neobvyklým interiérem s obrazy současných malířů (P. Brázdy a M. Singera), ale zakládá si rovněž na kvalitě surovin, pocházejících z českých farmářských zdrojů. Pětichodové menu umožní zaznít tónům různých typů vín z údolí řeky Loiry v bílém i červeném provedení. Menu:
Welcome drink – Saumur brut „Bulle de Roche“
Trhaný salát s marinovaným kozím sýrem
Pouilly Fumé 2012 „Les Cornets“ (Domaine A. Cailbourdin)
Filírovaná prsíčka z farmářského kuřete se sýrovým dipem
Anjou blanc Ch. de la Roulerie „Les Terrasses“ 2003
„Carpaccio“ z hovězího masa marinovaného v 15 letém rumu, s rukolou a hoblinkami sýru (36 měsíční litevský Džiugas)
Anjou rouge Ch. de la Roulerie, 2012
Zvěřinové ragú s domácím chlebem
Saumur Champigny „Cuvée Thierry Germain“ 2006
Dezert z vymíchané smetany přelitý ovocným dipem
Coteaux du Layon „Chaume“ 2007
REZERVACE ZASÍLEJTE NA E-MAIL: vino@vino.cz
Cena: 1.000,- Kč
Místo konání: Restaurace ART&FOOD Had, Plaská 4, Praha 5
Uvádí: Tomáš Dominec
Čas konání: Čtvrtek 19. 2. 2015 od 19. hod
