Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Večeře: Hvězdný duel 24.1. 2014 (www.cheftimefest.cz)
Jak to vypadá, když proti sobě stojí dvě hvězdy pražské gastronomie, se dozvíte na jednom ze čtyř duelů, které jsme pro vás připravili. Princip je jednoduchý: oba šéfkuchaři budou vařit tříchodové menu ze stejných ingrediencí. Hosté ochutnají všech šest chodů a budou mít možnost porovnat styl obou šéfkuchařů. Od Asie až po regionální suroviny, naostřené duely začínají!
Téma
Welcome drink: Champagne Le Mesnil Grand Cru Blanc de blancs
Předkrm: Siven
Hlavní chod: Daněk
Dezert: Ořechy
vinař: Dominec (Víno.cz)
Jan Horký
Grilovaný siven s fava fazolemi, tartare ze sivena s pomerančovým gelem
Sancerre 2010, Domaine Vacheron, Loire
Hřbet z daňka sous vide, nádivka se sušenými šípky a mandlemi, dušená brokolice, kroketa z dušené dančí plece
Châteauneuf-du-Pape Ch. Vaudieu 2009, Rhone
Nugátová pěna, zmrzlina z lískových ořechů a karamelu, variace černý rybíz Maury Vintage rouge 2005, Mas Amiel, Roussillon
Jiří Štift
Zauzený siven s květákem, karotkou a topinambury
Sancerre 2010, Domaine Vacheron, Loire
Dušená dančí kýta na brusinkách, želmový knedlík s kaštany a růžičková kapusta
Châteauneuf-du-Pape Ch. Vaudieu 2009, Rhone
Mandlový knedlík se sušenými švestkami, mákem a vlašskými ořechy Maury Vintage rouge 2005, Mas Amiel, Roussillon
Cena: 2700,- Kč (bez vína 1700,- Kč)
Místo konání: Restaurace AvantGarde | Evropská 2690/17, 160 41, Praha 6
Čas konání: 24.1. 2014, 19:00
www: www.cheftimefest.cz
