Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Večeře: Michelin star: Reine Sammut 31.1. 2014 (www.cheftimefest.cz)
Po roce se do AvantGarde vrací michelinská šéfkuchařka Reine Sammut z Francie. Za svou práci byla nesčetněkrát oceněna, je nositelkou řádu čestné legie a 2x byla vyhlášena nejlepší kuchařkou Francie. Můžete se těšit nejen na speciální šestichodové menu ale i na školu vaření na téma Provence.
Vinař: Dominec
Menu:
Ceviche a želé z ústřic Gillardeau, bageta s máslem z řas Bordier
Champagne Louis Brochet Brut, Premier Cru
Velouté z dýně a restované kachní foie gras, mirepoix z hříbků a uzené slaniny Becs Fins blancs 2012, Tardieu-Laurent, Rhone
Grilované červené parmice, mousseline z brambor na páře s olivovým olejem a omáčka ze sušeného kaviáru Bottarga
Chablis 1er Cru Vau de Vey 2012, Domaine Malandes
Pečený Sv. Petr s játry z mořského ďasa ala Rossini, rizoto s bylinkami a limetkou
Riesling Grand Cru Kirchberg 2011, Domaine Hering, Alsace
Pečené jehnečí carré, závitky z gratinovaných lilků s parmezánem
Ch. Branaire Ducru 2002, St. Julien Grand Cru Classé, Bordeaux
Callisons, coulis z meruněk a mandlí
Ch. Sigalas Rabaud 2007, 1er Cru Sauternes
Cena: 2900,- Kč (bez vína 1900,- Kč)
Místo konání: Restaurace AvantGarde | Evropská 2690/17, 160 41, Praha 6
Čas konání: 31.1. 2014, 19:00
www: www.cheftimefest.cz
